Skip to main content

Wil je inburgeren?

Bij mij krijg je inburgeringles in kleine groepen met mensen van hetzelfde niveau. In de lessen werken wij vooral aan grammatica, leren spreken en leren schrijven. Het lesmateriaal dat wij gebruiken kan je ook op de computer oefenen. Het oefenen op de computer moet je thuis doen.

Onze groepen bestaan maximaal uit 10 mensen. Wij werken hard en met veel plezier!. Je krijgt les van uitstekende docenten.

Je kan ook een examentraining volgen. We oefenen specifiek de dingen die gevraagd worden op het examen. Deze training is bedoeld voor mensen die niveau A2 hebben. Kom bij mij voor een gratis intakegesprek en ik kan je direct vertellen of je aan een examentraining kan meedoen.

Je kunt bij ons ook losse modules volgen. Soms lukt 1 onderdeel van het examen niet. Wij kunnen je vertellen wat je fout doet en je leren het goed te doen.

Heb je alles zelf gedaan en wil je weten of je klaar bent voor het examen? Doe de examencheck! Voor € 20,-- per examen onderdeel beoordelen op basis van toetsen of je klaar bent voor het examen.

Inburgering is altijd maatwerk

Inburgeren moet je vooral zelf doen. Wil je snel en goed Nederlands leren dan ben jij het allerbelangrijkst. Je leert het snelst een nieuwe taal door veel te oefenen en door met Nederlanders te praten. Kijk voor extra oefeningen bij zelf oefenen.

Waarom Taalactief.com?

  • ✔ Persoonlijke aandacht
  • ✔ Altijd maatwerk
  • ✔ Bevoegd en ervaren
  • ✔ Leren met plezier
  • ✔ Kleine groepen

logo gecertificeerd docent